Street Style: stoere chicks op pad

Street Style: stoere chicks op pad
"Volgens mijn vriend is mijn stijl sexy en schattig. Maar eigenlijk mix ik gewoon graag. Ik heb nu een vintagetas bij, mijn bloesje is van Mango, de broek, schoenen en blazer van H&M en mijn juwelen zijn van Wouters & Hendrix."

De online redactie van Knack Weekend trok op pad en hield de camera in aanslag. Ook deze week spotten we hippe maar vooral stoere meiden in de Vlaamse steden. Handtassen met spijkers, stoere laarzen, stevige bottines en lederen jasjes werden zonder schroom onderworpen aan het lentezonnetje.

Lieselot Moerkerke/Vincent Fobelets

Dina

"Volgens mijn vriend is mijn stijl sexy en schattig. Maar eigenlijk mix ik gewoon graag. Ik heb nu een vintagetas bij, mijn bloesje is van Mango, de broek, schoenen en blazer van H&M en mijn juwelen zijn van Wouters & Hendrix."

Emma

"Ik koop zowel goedkope als dure kledij. Mijn juwelen zijn meestal van grote merken, zoals mijn Chanelhorloge en Hermèsarmband. Maar mijn trui is dan weer H&M en mijn hemd en broek kocht ik bij Levi's. De schoenen - iets waarin ik ook graag investeer - zijn van Sandro en de zonnebril van Ray Ban. Op deze tas van Alexander Wang aasde ik al jaren en onlangs kon ik hem dan eindelijk overkopen van een vriendin die hem beu was. "

Jamie Lee

"Ik hou ervan om patronen en verschillende materialen te combineren. Verder ben ik fan van zijde en lederen tassen en schoenen. Het moet ook allemaal comfortabel zitten. Nu heb ik een jurk aan van een Australische designer, mijn jasje is een ontwerp van Sienna Miller 2012, vintage schoenen en een tas van een Australisch merk."

Liza

"Mijn stijl is een beetje van mezelf en een beetje van winkels zoals Urban Outfitters. Wat ik nu aan heb komt ook grotendeels van Urban Outfitters."

Margo

"Deze broek is van Stefan Schneider, het topje van Marlies Deckers en de tas is van Filippa K. De schoenen zijn van mijn moeder en de zonnebril is van Ray Ban. Mijn stijl zou ik omschrijven als comfortabel. Soms ben ik heel jongensachtig, en dan weer heel vrouwelijk. Ik hou er van om af te wisselen."

Lotte

"Mijn stijl is gebaseerd op winkels als American Apparel en Urban Outfitters. Ik ben Amsterdamse en leef me volledig uit in een shoppingmekka als Antwerpen."

Sien

"Ik heb een eclectische stijl. Veel verschillende kleuren, patronen, materialen en merken. Ik hou ervan om overdag Converses te dragen en 's avonds weg te gaan op killerheels. Nu heb ik een jurkje aan van New Look , een vestje van Levi's, kousen van Wolford, laarzen van Essentiel, een zonnebril van Marc Jacobs en de ketting met de Eiffeltoren maakte ik zelf. Mijn horloge is van Diesel en de oorbellen van Wouters en Hendrix."