Strandmode voor ieder figuur

U hebt het nu wellicht écht gevoeld – en trekt misschien binnenkort al naar de kust- maar het is weer de hoogste tijd om een bikini te shoppen. Het angstzweet breekt sommigen onder u al uit. Het strand dat betekent zongebruind en slankgehongerd zijn, toch? Om het met de woorden van Weekend Blog Awards finaliste Stylingdutchman te zeggen: een strandlijf is een lijf waarmee je naar het strand gaat, niet meer en niet minder.

Wij selecteerden dus badmode voor verschillende lichaamstypes, want of u nu te bleek, te rond of te kort bent, u zal ongetwijfeld schitteren op het strand. Wie toch nog wat onzeker is kan onderstaande tips in het achterhoofd houden. Rondingen Wie vrouwelijke rondingen heeft en bovendien ook last heeft van een buikje en dat liever niet laat zien kan zich hullen in een bikini of badpak van stevige stof die uw lichaam en boezem net dat ietsje meer ondersteunt en soms zelfs afslankend werkt.

Kleine borsten Prijs uzelf zelf gelukkig: vrouwen met kleine borsten kunnen zowat iedere bikini aan. Het mooist staan ze met de bekende driehoekjes, die tegenwoordig ook opgevuld bestaan. Wie écht een kleine cup heeft kan ook een sjaal als bovenstuk knopen; creëert extra volume en staat ongelofelijk bohémien.

Korte benen Vrouwen met korte benen kunnen hun onderlichaam optisch verlengen door hoog uitgesneden broekjes te dragen. Als het broekje touwtjes aan de zijkanten heeft, knip deze dan bij of doe er een extra knoop in, ze durven de lengte van je benen te verraden.

Grote borsten Zorg ervoor dat de volledige borst ondersteund wordt en ga dus voor bovenstukjes met bredere (verstelbare) bandjes en een breed ondersteunend stuk tussen beide borsten.

Mager Bandeaubikini’s staan u het beste omdat ze het lichaam optisch een beetje verbreden waardoor u ook nog eens een mooi zandloperfiguur creëert. Te smalle heupen verdoezelt u door broekjes met pijpjes. Felle prints staan u ook geweldig en laat dat nu net dé bikinitrend van dit jaar zijn.

Bleke huid Het hoeft geen schande maar wie echt niet wil dat haar bleke huid opvalt vermijd best pastel- en bruintinten. Wat u dan wél weer staat zijn felle kleuren en alles met een glansje; straalwedstrijdje met de zon, iemand?

(KS/JK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content