De Britse modeontwerpster Stella McCartney heeft T-shirts ontworpen voor het goede doel. Dat staat te lezen op de website van de Britse Vogue.

Stella McCartney heeft een capsulecollectie T-shirts ontworpen ter ere van 'Red Nose Day' op 15 maart. De T-shirts worden exclusief verkocht in TK Maxx en online. Voor elke verkochte T-shirt gaat er een deel van het geld naar Comic Relief. Dat is een charitatieve organisatie in Groot-Brittannië die armoede de wereld wil uithelpen.

Elke T-shirt uit de capsulecollectie van McCartney werd vervaardigd in Afrika uit 100% katoen met het fairtrade-label. Op de T-shirts staan iconische figuren, zoals Marilyn Monroe, The Beatles en Kate Moss, die voor de gelegenheid een rode clownsneus kregen. (LVR)

De Britse modeontwerpster Stella McCartney heeft T-shirts ontworpen voor het goede doel. Dat staat te lezen op de website van de Britse Vogue. Stella McCartney heeft een capsulecollectie T-shirts ontworpen ter ere van 'Red Nose Day' op 15 maart. De T-shirts worden exclusief verkocht in TK Maxx en online. Voor elke verkochte T-shirt gaat er een deel van het geld naar Comic Relief. Dat is een charitatieve organisatie in Groot-Brittannië die armoede de wereld wil uithelpen. Elke T-shirt uit de capsulecollectie van McCartney werd vervaardigd in Afrika uit 100% katoen met het fairtrade-label. Op de T-shirts staan iconische figuren, zoals Marilyn Monroe, The Beatles en Kate Moss, die voor de gelegenheid een rode clownsneus kregen. (LVR)