Ze sleept zowel de award voor Designer Brand als die voor Designer of the Year in de wacht. Ze nam de prijzen in ontvangst van actrice Salma Hayek.

Roskanda Ilincic kreeg de Red Carpet Award en met fans als Kate Middleton, Michelle Obama en Lady Gaga is dat ook meer dan begrijpelijk. Erdem kreeg de New Establishment prijs en Kim Jones - de creatief directeur van de mannencollecties van Louis Vuitton - werd gekozen als Best Menswear Designer.

Uiteraard waren er ook enkele prijzen voor de bekendste Britse it-girls zoals Alexa Chung en Cara Delevingne.

Ten slotte werd de voorzitter van de British Fashion Council, Harold Tillman beloond voor zijn harde werk met een 'Special Recognition'. Tillman kondigde eerder aan dat hij in januari afstand doet van het voorzitterschap.

Hier volgt de lijst van alle winnaars van de British Fashion Awards 2012:

Designer of the Year: Stella McCartney
Designer Brand: Stella McCartney
New Establishment: Erdem
Menswear Designer: Kim Jones voor Louis Vuitton
Emerging Talent Award - Ready-To-Wear: JW Anderson
Emerging Talent Award - Accessories: Sophie Hulme
Emerging Talent Award - Menswear: Jonathan Saunders
Accessory Designer: Nicholas Kirkwood
Red Carpet Award: Roksanda Ilincic
Model: Cara Delevingne
Outstanding Achievement in Fashion: Manolo Blahnik CBE
Special Recognition: Harold Tillman CBE
Isabella Blow Award for Fashion Creator: Louise Wilson OBE
British Style: Alexa Chung

(RDM)

Ze sleept zowel de award voor Designer Brand als die voor Designer of the Year in de wacht. Ze nam de prijzen in ontvangst van actrice Salma Hayek. Roskanda Ilincic kreeg de Red Carpet Award en met fans als Kate Middleton, Michelle Obama en Lady Gaga is dat ook meer dan begrijpelijk. Erdem kreeg de New Establishment prijs en Kim Jones - de creatief directeur van de mannencollecties van Louis Vuitton - werd gekozen als Best Menswear Designer. Uiteraard waren er ook enkele prijzen voor de bekendste Britse it-girls zoals Alexa Chung en Cara Delevingne. Ten slotte werd de voorzitter van de British Fashion Council, Harold Tillman beloond voor zijn harde werk met een 'Special Recognition'. Tillman kondigde eerder aan dat hij in januari afstand doet van het voorzitterschap. Hier volgt de lijst van alle winnaars van de British Fashion Awards 2012: Designer of the Year: Stella McCartney Designer Brand: Stella McCartney New Establishment: Erdem Menswear Designer: Kim Jones voor Louis Vuitton Emerging Talent Award - Ready-To-Wear: JW Anderson Emerging Talent Award - Accessories: Sophie Hulme Emerging Talent Award - Menswear: Jonathan Saunders Accessory Designer: Nicholas Kirkwood Red Carpet Award: Roksanda Ilincic Model: Cara Delevingne Outstanding Achievement in Fashion: Manolo Blahnik CBE Special Recognition: Harold Tillman CBE Isabella Blow Award for Fashion Creator: Louise Wilson OBE British Style: Alexa Chung (RDM)