De immer stijlvolle modeontwerpster Stella McCartney haalde haar mooiste pakje uit de kast voor haar bezoek aan Buckingham Palace.

De Britse modeontwerpster Stella McCartney (41) werd uitgenodigd op Buckingham Palace om een lintje in ontvangst te gaan nemen van de Britse Queen. Ze werd door de Britse Queen in de bloemetjes gezet voor haar speciale verdiensten voor de mode in Groot-Brittannië.

Op deze speciale dag had Stella zich helemaal gekleed naar de gelegenheid: een donkerblauwe rok uit haar eigen collectie in combinatie met een op maat gemaakt vestje met peplum. De Britse pers vergelijkt deze outfit van Stella McCartney met de elegante kledingstijl van Wallis Simpson, de voormalige Hertogin van Windsor. De stijl van Wallis bestond vaak uit een op maat gemaakte vestje met bijhorende kokerrok.

Om haar 'jaren veertig'-look af te maken droeg Stella McCartney haar haar strak naar achteren en samengebonden in een dot. Voor haar gezicht hing een doorschijnende blauwe sluier die de helft van haar gezicht bedekte. Deze sluier werd aan haar kapsel vastgemaakt met een fonkelende clip.(LVR)

De immer stijlvolle modeontwerpster Stella McCartney haalde haar mooiste pakje uit de kast voor haar bezoek aan Buckingham Palace. De Britse modeontwerpster Stella McCartney (41) werd uitgenodigd op Buckingham Palace om een lintje in ontvangst te gaan nemen van de Britse Queen. Ze werd door de Britse Queen in de bloemetjes gezet voor haar speciale verdiensten voor de mode in Groot-Brittannië. Op deze speciale dag had Stella zich helemaal gekleed naar de gelegenheid: een donkerblauwe rok uit haar eigen collectie in combinatie met een op maat gemaakt vestje met peplum. De Britse pers vergelijkt deze outfit van Stella McCartney met de elegante kledingstijl van Wallis Simpson, de voormalige Hertogin van Windsor. De stijl van Wallis bestond vaak uit een op maat gemaakte vestje met bijhorende kokerrok. Om haar 'jaren veertig'-look af te maken droeg Stella McCartney haar haar strak naar achteren en samengebonden in een dot. Voor haar gezicht hing een doorschijnende blauwe sluier die de helft van haar gezicht bedekte. Deze sluier werd aan haar kapsel vastgemaakt met een fonkelende clip.(LVR)