De Britse modeontwerpster Stella McCartney werd door de Queen benoemd tot de Order of the British Empire (OBE) en staat daarmee op een van de meest prestigieuze lijsten van Groot-Brittannië. Dat meldt de Britse Vogue.

De Britse Queen reikte naar jaarlijkse gewoonte de OBE's uit, waarbij enkele belangrijke Britten in de kijker worden gezet. Bij de 71 namen hoorde ook McCartney die onder meer de outfits voor het Britse Olympische team heeft ontworpen.

Ze werkte daarvoor samen met Adidas en bezorgde de Britse atleten een van de meest stijlvolle outfits op de Spelen in Londen deze zomer. McCartney sluit met deze eer een heel succesvol jaar af, want ze mocht eerder ook twee prijzen ontvangen tijdens de British Fashion Awards.

Op de erelijst van de Queen stonden ook kunstenaar Tracey Emin, modejournaliste Caryb Franklin en acteur Ewan McGregor. Er was ook een speciale vermelding voor de atleten die dit jaar hun beste beentje hebben voorgezet tijdens de Olympische Spelen. (RDM)

De Britse modeontwerpster Stella McCartney werd door de Queen benoemd tot de Order of the British Empire (OBE) en staat daarmee op een van de meest prestigieuze lijsten van Groot-Brittannië. Dat meldt de Britse Vogue. De Britse Queen reikte naar jaarlijkse gewoonte de OBE's uit, waarbij enkele belangrijke Britten in de kijker worden gezet. Bij de 71 namen hoorde ook McCartney die onder meer de outfits voor het Britse Olympische team heeft ontworpen. Ze werkte daarvoor samen met Adidas en bezorgde de Britse atleten een van de meest stijlvolle outfits op de Spelen in Londen deze zomer. McCartney sluit met deze eer een heel succesvol jaar af, want ze mocht eerder ook twee prijzen ontvangen tijdens de British Fashion Awards. Op de erelijst van de Queen stonden ook kunstenaar Tracey Emin, modejournaliste Caryb Franklin en acteur Ewan McGregor. Er was ook een speciale vermelding voor de atleten die dit jaar hun beste beentje hebben voorgezet tijdens de Olympische Spelen. (RDM)