Het Britse modelabel Temperley London heeft een exclusieve collectie ontworpen voor Net-A-Porter. In een bijhorende campagnevideo zien we modellen ronddartelen als frêle nimfen in de prachtige jurken uit de modelijn. Het is bovendien een interactieve video die het bestellen van de jurken gevaarlijk makkelijk maakt.

Alice Temperley sloeg de handen in elkaar met haar broer Henry voor deze dromerige videoclip. De locatie voor het filmpje is het Somserset huis van de ontwerpster waar ze haar jaarlijkse zomerparty organiseert. Onder meer Caroline Issa, Jacquetta Wheeler en Laura Bailey spelen de rol van knappe, goed geklede gasten op het feest.

Opmerkelijk is ook de interactiviteit van de video zoals die te zien is op Net-A-Porter.com. Door te klikken op de outfits van de ronddansende muzen kan je de collectie onmiddellijk shoppen. Handig, maar ook gevaarlijk makkelijk voor de shopaholics onder ons. (LP)

Het Britse modelabel Temperley London heeft een exclusieve collectie ontworpen voor Net-A-Porter. In een bijhorende campagnevideo zien we modellen ronddartelen als frêle nimfen in de prachtige jurken uit de modelijn. Het is bovendien een interactieve video die het bestellen van de jurken gevaarlijk makkelijk maakt. Alice Temperley sloeg de handen in elkaar met haar broer Henry voor deze dromerige videoclip. De locatie voor het filmpje is het Somserset huis van de ontwerpster waar ze haar jaarlijkse zomerparty organiseert. Onder meer Caroline Issa, Jacquetta Wheeler en Laura Bailey spelen de rol van knappe, goed geklede gasten op het feest. Opmerkelijk is ook de interactiviteit van de video zoals die te zien is op Net-A-Porter.com. Door te klikken op de outfits van de ronddansende muzen kan je de collectie onmiddellijk shoppen. Handig, maar ook gevaarlijk makkelijk voor de shopaholics onder ons. (LP)