Sportieve outfits om te stralen tijdens je work-out

Af en toe komt de zon al piepen en hebben we geen excuus meer om die stoffige loopschoenen in de kast te laten staan. Met deze nieuwe knappe stuks uit de lente-en zomercollecties heb je misschien al meer fut om de fitness in te duiken, te gaan joggen of een balletje te slaan.

Lekker sporty Heel wat hippe kledingmerken lanceren voor de aankomende zomer sportieve collecties. Björn Borg is er daar één van. Dit Zweedse merk brengt een sportieve kledinglijn ‘Björn Borg Sport’ uit zowel voor mannen als vrouwen die er tijdens het sporten graag goed willen uitzien. De sportswear is naast zijn sportieve look ook perfect draagbaar voor je dagelijkse outfit. Onze favorieten zijn het sportieve jurkje en de felblauwe top.

Adidas, Vans en Puma zijn drie gerespecteerde sportmerken. Iedereen herkent wel de drie verticale strepen in de collecties van Adidas. We tonen jullie een classy trainingsbroek uit de nieuwe kledinglijn van Adidas. Als het wat warmer wordt, is het blauwe shortje van Puma en de kleurrijke jumpsuit van Puma ideaal om buiten te sporten.

Vans het merk dat bekend staat voor goed uitgewerkte skateschoenen en modieuze sneakers, brengt ook een aantal sportieve must haves uit. Wij namen een oversized topje op in ons overzicht.

Handig extraatje Naast de kledingstukken zijn sportaccessoires belangrijk om je goed te voelen in je vel. Een goede reden om niet aan het sporten te slaan is een slechtpassende beha. Maar voor elk probleem is een oplossing. De sportbeha’s van Nike laten je borsten op zijn plaats en je kan zonder al te veel zorgen bewegen. Een ander accessoire dat je outfit naast sportief ook hip kan maken, is de hoofdband. Een handig extraatje om je zweet te controleren. Ook is een horloge met chrono onontbeerlijk bij jullie outfit. Niets leukers dan de tijd bij te houden wanneer en hoelang je aan het sporten bent. Nike is een van de grootste sportreferenties ter wereld. Deze gele schoenen zullen jullie wél met plezier uit jullie kast halen.

Last but nog least een sportzak van Reebok om al je sportspullen in kwijt te kunnen. Voila dames, nu zijn jullie helemaal klaar voor jullie work-out! (YM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content