Een Brits warenhuis ging onderzoeken welke de grootste modeblunders zijn en daarbij scoren sokken in sandalen, laaghangende jeans en harembroeken hoge punten. Dat schrijft de Telegraph.

Volgens de 1.500 ondervraagde klanten van warenhuis Debenhams zijn sokken in sandalen de grootste modeblunder aller tijden. Hoewel we deze combinatie terugzagen op de catwalk bij Louis Vuitton, Chanel, Burberry en Dior, kan het de meeste mensen niet bekoren. Zelfs wanneer grote mode-iconen, zoals Sarah Jessica Parker of David Beckham, deze combinatie dragen haken mensen af.

Op de tweede plaats van de top tien staan mannenschoenen met plateauzolen, vooral populair in de jaren 70, gevolgd door de nog steeds erg populaire laaghangende jeans. Velours vrijetijdskleding staat op de vierde plaats. Harembroeken en te korte tops, een heuptasje, petjes, scrunchies en trainingspakken vervolledigen de lijst. (LVR)

Een Brits warenhuis ging onderzoeken welke de grootste modeblunders zijn en daarbij scoren sokken in sandalen, laaghangende jeans en harembroeken hoge punten. Dat schrijft de Telegraph. Volgens de 1.500 ondervraagde klanten van warenhuis Debenhams zijn sokken in sandalen de grootste modeblunder aller tijden. Hoewel we deze combinatie terugzagen op de catwalk bij Louis Vuitton, Chanel, Burberry en Dior, kan het de meeste mensen niet bekoren. Zelfs wanneer grote mode-iconen, zoals Sarah Jessica Parker of David Beckham, deze combinatie dragen haken mensen af. Op de tweede plaats van de top tien staan mannenschoenen met plateauzolen, vooral populair in de jaren 70, gevolgd door de nog steeds erg populaire laaghangende jeans. Velours vrijetijdskleding staat op de vierde plaats. Harembroeken en te korte tops, een heuptasje, petjes, scrunchies en trainingspakken vervolledigen de lijst. (LVR)