In het kielzog van haar al even beroemde vader verdiende ze haar sporen als filmregisseur, maar sinds kort is ze ook actief in de modewereld. Sofia Coppola tekende voor deze lente een accessoirecollectie voor modehuis Louis Vuitton. De Amerikaanse en het Franse label zetten daarmee hun samenwerking voort. Want vorig jaar waren Francis Ford Coppola en zijn dochter ook al het gezicht van de reclamecampagne van Vuitton.

Met haar accessoirelijn beoogde Sofia Coppola schoenen en tassen die ze zelf nergens kon vinden, essentiÃ"le stuks in tijdloze kleuren met praktische details. Het resultaat is een dag-en avondcollectie, met onder meer een avondtasje in het vertrouwde Vuittonmotief en schoenen met een sleehak. Vanaf maart beschikbaar in de Vuitton-boetieks.

Ann Heylens.

In het kielzog van haar al even beroemde vader verdiende ze haar sporen als filmregisseur, maar sinds kort is ze ook actief in de modewereld. Sofia Coppola tekende voor deze lente een accessoirecollectie voor modehuis Louis Vuitton. De Amerikaanse en het Franse label zetten daarmee hun samenwerking voort. Want vorig jaar waren Francis Ford Coppola en zijn dochter ook al het gezicht van de reclamecampagne van Vuitton. Met haar accessoirelijn beoogde Sofia Coppola schoenen en tassen die ze zelf nergens kon vinden, essentiÃ"le stuks in tijdloze kleuren met praktische details. Het resultaat is een dag-en avondcollectie, met onder meer een avondtasje in het vertrouwde Vuittonmotief en schoenen met een sleehak. Vanaf maart beschikbaar in de Vuitton-boetieks. Ann Heylens.