Populaire fashion vloggers en bloggers hebben duizenden volgers op YouTube, Facebook en Instagram. Hun stylingtips worden dagelijks online gelezen en bekeken. Vanaf komend weekend kan je ook live op de winkelvloer in Hoog Catharijne stylingadvies krijgen van deze bekende fashion vloggers.

De stijl van de ene fashion vlogger is de stijl van de andere shopper niet altijd. Daarom bestaat de line-up uit verschillende fashion vloggers, die elkaar na twee uur afwisselen. Zo kan je een fashion vlogger kiezen die aansluit bij jouw smaak. Hoe dat persoonlijk en eerlijk advies van iemand die je online volgt dan juist werkt, zie je alvast in dit filmpje:

Populaire fashion vloggers en bloggers hebben duizenden volgers op YouTube, Facebook en Instagram. Hun stylingtips worden dagelijks online gelezen en bekeken. Vanaf komend weekend kan je ook live op de winkelvloer in Hoog Catharijne stylingadvies krijgen van deze bekende fashion vloggers.De stijl van de ene fashion vlogger is de stijl van de andere shopper niet altijd. Daarom bestaat de line-up uit verschillende fashion vloggers, die elkaar na twee uur afwisselen. Zo kan je een fashion vlogger kiezen die aansluit bij jouw smaak. Hoe dat persoonlijk en eerlijk advies van iemand die je online volgt dan juist werkt, zie je alvast in dit filmpje: