De nieuwste collectie van Kate Moss voor Topshop ligt op 30 april in de winkels. Bekijk in onderstaande video beelden van de collectie en een interview met het Britse model in de Topshop ontwerpstudio.

Het blonde topmodel Kate Moss heeft opnieuw een collectie ontworpen voor de Britse modeketen Topshop. Haar ontwerpen worden op 30 april op de wereld losgelaten als onderdeel van de lente- en zomercollectie.

In het interview vertelt Moss dat ze veel geleerd heeft sinds ze haar eerste collectie voor Topshop ontwierp in 2007. Ook zegt ze dat ze ieder stuk zelf zou dragen en dat deze lijn meer gesofisticeerd oogt dan haar voorgaande collecties voor de keten. (LP)

De nieuwste collectie van Kate Moss voor Topshop ligt op 30 april in de winkels. Bekijk in onderstaande video beelden van de collectie en een interview met het Britse model in de Topshop ontwerpstudio. Het blonde topmodel Kate Moss heeft opnieuw een collectie ontworpen voor de Britse modeketen Topshop. Haar ontwerpen worden op 30 april op de wereld losgelaten als onderdeel van de lente- en zomercollectie. In het interview vertelt Moss dat ze veel geleerd heeft sinds ze haar eerste collectie voor Topshop ontwierp in 2007. Ook zegt ze dat ze ieder stuk zelf zou dragen en dat deze lijn meer gesofisticeerd oogt dan haar voorgaande collecties voor de keten. (LP)