Naar aanleiding van de nakende wereldpremière van The Smurfs pakt het Amerikaanse modemagazine Harper's Bazaar volgende maand uit met een opmerkelijke fotoshoot.

In de film verzorgt Katy Perry de stem van de Smurfin, en ook in het blad ondergaat de blauwe schone een flinke metamorfose. In een modereportage toont een zwierige Smurfin immers accessoires van labels als Louis Vuitton, Lanvin, Marc Jacobs en Dolce & Gabbana.

Het is niet de eerste keer dat Harper's Bazaar zich inspireert op de strip- en animatiefiguren. In 2009 hulden de Simpsons zich reeds in designerspullen.

Het augstusnummer van Harper's Bazaar verschijnt op 12 juli, de film The Smurfs draait vanaf 3 augustus in de Belgische bioscopen.

Jelena Janssens

Naar aanleiding van de nakende wereldpremière van The Smurfs pakt het Amerikaanse modemagazine Harper's Bazaar volgende maand uit met een opmerkelijke fotoshoot. In de film verzorgt Katy Perry de stem van de Smurfin, en ook in het blad ondergaat de blauwe schone een flinke metamorfose. In een modereportage toont een zwierige Smurfin immers accessoires van labels als Louis Vuitton, Lanvin, Marc Jacobs en Dolce & Gabbana. Het is niet de eerste keer dat Harper's Bazaar zich inspireert op de strip- en animatiefiguren. In 2009 hulden de Simpsons zich reeds in designerspullen. Het augstusnummer van Harper's Bazaar verschijnt op 12 juli, de film The Smurfs draait vanaf 3 augustus in de Belgische bioscopen.Jelena Janssens