Monique van Heist, het enfant terrible van de Nederlandse mode, geeft niet om 'seizoenen'. Ze volgt enkel haar eigen tempo.

Haar recentste project, Hellofashion, bestaat uit een selectie van klassiekers die ze de voorbije jaren creëerde: perfect zittende unisekssilhouetten in mooie, natuurlijke materialen als zijde, katoen en leer. Naast kleren en accessoires ontwerpt ze ook heel wat moois voor het interieur.

Het project wordt vergezeld van een catalogus die wordt aangevuld telkens ze een nieuw item toevoegt aan de 'oneindige' collectie. Zo wil Van Heist een verzamelobject creëren dat uiteindelijk een overzicht van haar carrière zal bieden.

Tiany Kiriloff

Te koop bij Graanmarkt 13, Antwerpen. www.moniquevanheist.com

Monique van Heist, het enfant terrible van de Nederlandse mode, geeft niet om 'seizoenen'. Ze volgt enkel haar eigen tempo. Haar recentste project, Hellofashion, bestaat uit een selectie van klassiekers die ze de voorbije jaren creëerde: perfect zittende unisekssilhouetten in mooie, natuurlijke materialen als zijde, katoen en leer. Naast kleren en accessoires ontwerpt ze ook heel wat moois voor het interieur. Het project wordt vergezeld van een catalogus die wordt aangevuld telkens ze een nieuw item toevoegt aan de 'oneindige' collectie. Zo wil Van Heist een verzamelobject creëren dat uiteindelijk een overzicht van haar carrière zal bieden. Tiany Kiriloff Te koop bij Graanmarkt 13, Antwerpen. www.moniquevanheist.com