'Do it yourself' - DIY - is zowat dé trend van het voorbije jaar. Ellen Kegels heeft dat met haar schattige knitwearmerk LN Beanies zeker begrepen. Sinds kort kan je nu ook baby alpacawol kopen om je eigen zachte kunstwerkjes te breien of te haken.

De Antwerpse Ellen Kegels, de pittige oprichtster van LN Beanies, kan ondertussen al rekenen op een schare knitwearfans. Op de webshop kan je onder meer handmade beanies, zachte kraagjes, heerlijk dikke sjaals en schattige sokjes kopen. En dat in de meest uiteenlopende kleuren. Haar equipe van breisters bestaat een uit stel omaatjes die ervoor zorgen dat jij het de komende winter erg warm zult hebben. Daarnaast loopt er ook een project 'LN Andes', waarbij Ellen Kegels in Peru jonge moeders aan werk en inkomen helpt door ze in te schakelen in de productie voor de LN Andes knitwearcollectie.

Voor wie wil bewijzen dat je geen omaatje hoeft te zijn om een mooie beanie of een sjaal te breien of haken, brengt LN Beanies nu dus ook baby alpacawol op de markt. Voor 18 euro heb je al een pakketje kleurrijke wol beet: van fluoroze en inktblauw tot grasgroen en gebroken wit. En mocht je niet weten hoe eraan te beginnen, dan wacht je best nog een goeie week. Want op 30 augustus brengt Ellen een eigen DIY-boek 'Goedgemutst' uit met patronen en tips om jouw beanie te fabriceren. Geen excuses meer. (AB)

'Do it yourself' - DIY - is zowat dé trend van het voorbije jaar. Ellen Kegels heeft dat met haar schattige knitwearmerk LN Beanies zeker begrepen. Sinds kort kan je nu ook baby alpacawol kopen om je eigen zachte kunstwerkjes te breien of te haken.De Antwerpse Ellen Kegels, de pittige oprichtster van LN Beanies, kan ondertussen al rekenen op een schare knitwearfans. Op de webshop kan je onder meer handmade beanies, zachte kraagjes, heerlijk dikke sjaals en schattige sokjes kopen. En dat in de meest uiteenlopende kleuren. Haar equipe van breisters bestaat een uit stel omaatjes die ervoor zorgen dat jij het de komende winter erg warm zult hebben. Daarnaast loopt er ook een project 'LN Andes', waarbij Ellen Kegels in Peru jonge moeders aan werk en inkomen helpt door ze in te schakelen in de productie voor de LN Andes knitwearcollectie.Voor wie wil bewijzen dat je geen omaatje hoeft te zijn om een mooie beanie of een sjaal te breien of haken, brengt LN Beanies nu dus ook baby alpacawol op de markt. Voor 18 euro heb je al een pakketje kleurrijke wol beet: van fluoroze en inktblauw tot grasgroen en gebroken wit. En mocht je niet weten hoe eraan te beginnen, dan wacht je best nog een goeie week. Want op 30 augustus brengt Ellen een eigen DIY-boek 'Goedgemutst' uit met patronen en tips om jouw beanie te fabriceren. Geen excuses meer. (AB)