Disneyland Parijs viert zijn 20ste verjaardag met een spectaculaire catwalkshow en doet daarvoor beroep op ontwerptalent uit heel Europa. Het Britse label Sister By Sibling krijgt de eer om de beroemde baljurk van Assepoester te ontwerpen, die deel zal uitmaken van de Disney show op 23 maart. Dat staat te lezen op de website van de Britse Vogue.Disneyland Parijs bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd met een vleugje mode. Ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan staat een catwalkshow op het programma, waarvoor designers uit verschillende landen worden uitgenodigd om kostuums te ontwerpen voor erschillende Disneyfiguren. Het Britse label Sister By Sibling zal voor Disney 's verjaardag de baljurk van Assepoester ontwerpen.

Stijlvol naar het bal Het trio achter Sister By Sibling (Sid Bryan, Joe Bates en Cozette McCreery) haalden voor de baljurk van Assepoester inspiratie uit de gelijknamige Disneyfilm. De drie designers voelden heel wat affiniteit met de drie muizen uit de film, Jack, Guz en Mary: vriendelijk, behulpzaam en grappig. En zo vertegenwoordigt iedere muis één van de ontwerpers. Met behulp van de drie muizen/ontwerpers zal Assepoester toch nog schitteren op het bal. Dit zal ze doen in een gebreide mini-jurk versierd met handgemaakte borduursels, gecombineerd met sneakers van Katie Grand voor Hogan.

We weten al dat Lanvin Alber Elbaz een nieuwe outfit voor Mickey 's vriendinnetje, Minnie Mouse mocht maken. En nu maakt het Britse Sister By Sibling dus de baljurk van Assepoester. Later deze maand zullen we te weten komen welke ontwerpers de andere Disney karakters zullen kleden. De designer Jean-Paul Knott vertegenwoordigt België. (YM)

Disneyland Parijs viert zijn 20ste verjaardag met een spectaculaire catwalkshow en doet daarvoor beroep op ontwerptalent uit heel Europa. Het Britse label Sister By Sibling krijgt de eer om de beroemde baljurk van Assepoester te ontwerpen, die deel zal uitmaken van de Disney show op 23 maart. Dat staat te lezen op de website van de Britse Vogue.Disneyland Parijs bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd met een vleugje mode. Ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan staat een catwalkshow op het programma, waarvoor designers uit verschillende landen worden uitgenodigd om kostuums te ontwerpen voor erschillende Disneyfiguren. Het Britse label Sister By Sibling zal voor Disney 's verjaardag de baljurk van Assepoester ontwerpen. Stijlvol naar het bal Het trio achter Sister By Sibling (Sid Bryan, Joe Bates en Cozette McCreery) haalden voor de baljurk van Assepoester inspiratie uit de gelijknamige Disneyfilm. De drie designers voelden heel wat affiniteit met de drie muizen uit de film, Jack, Guz en Mary: vriendelijk, behulpzaam en grappig. En zo vertegenwoordigt iedere muis één van de ontwerpers. Met behulp van de drie muizen/ontwerpers zal Assepoester toch nog schitteren op het bal. Dit zal ze doen in een gebreide mini-jurk versierd met handgemaakte borduursels, gecombineerd met sneakers van Katie Grand voor Hogan. We weten al dat Lanvin Alber Elbaz een nieuwe outfit voor Mickey 's vriendinnetje, Minnie Mouse mocht maken. En nu maakt het Britse Sister By Sibling dus de baljurk van Assepoester. Later deze maand zullen we te weten komen welke ontwerpers de andere Disney karakters zullen kleden. De designer Jean-Paul Knott vertegenwoordigt België. (YM)