Missoni heeft bevestigd dat het mannendefilé dat gepland is tijdens de mannenmodeweek in Milaan zal doorgaan ondanks de verdwijning van marketingdirecteur Vittorio Missoni.

Terwijl de voorbereidingen voor de show volop aan de gang zijn, wordt er door de autoriteiten in Venezuela en Italië nog steeds verder gezocht naar het vermiste vliegtuig waarin Vittorio Missoni, zijn vrouw Maurizia Castiglioni en twee vrienden zich bevinden.

De 58-jarige Vittorio Missoni is marketingdirecteur van het Italiaanse modehuis en de oudste zoon van Ottavio, oprichter van de modeconcern en op zijn 91ste nog altijd gepassioneerd voor de modewereld. Vittorio was samen met zijn echtgenote en twee vrienden op de terugweg van een vakantie. Er werd eerder gesproken van een verdachte sms die zou wijzen op een kidnapping, maar die piste werd uitgesloten door de autoriteiten.

De mannencollectie zal enkel aan de pers en kopers getoond worden en er zullen waarschijnlijk geen leden van de familie aanwezig zijn. (RDM)

Missoni heeft bevestigd dat het mannendefilé dat gepland is tijdens de mannenmodeweek in Milaan zal doorgaan ondanks de verdwijning van marketingdirecteur Vittorio Missoni. Terwijl de voorbereidingen voor de show volop aan de gang zijn, wordt er door de autoriteiten in Venezuela en Italië nog steeds verder gezocht naar het vermiste vliegtuig waarin Vittorio Missoni, zijn vrouw Maurizia Castiglioni en twee vrienden zich bevinden. De 58-jarige Vittorio Missoni is marketingdirecteur van het Italiaanse modehuis en de oudste zoon van Ottavio, oprichter van de modeconcern en op zijn 91ste nog altijd gepassioneerd voor de modewereld. Vittorio was samen met zijn echtgenote en twee vrienden op de terugweg van een vakantie. Er werd eerder gesproken van een verdachte sms die zou wijzen op een kidnapping, maar die piste werd uitgesloten door de autoriteiten. De mannencollectie zal enkel aan de pers en kopers getoond worden en er zullen waarschijnlijk geen leden van de familie aanwezig zijn. (RDM)