shopVip.com nu ook in Vlaanderen

Wie houdt van online shoppen kan een adresje aan zijn lijst toevoegen.

Wie houdt van online shoppen kan een adresje aan zijn lijst toevoegen. Want shopVIP.com heeft zopas zijn digitale deuren in Vlaanderen geopend. De site organiseert exclusieve verkopen van prestigieuze A-merken tegen 30% tot 70% korting. Maar het gaat om een ‘shopping community’. Dat wil zeggen dat wie wil deelnemen, lid moet worden. Modejournaliste Tiany Kiriloff zal als Vlaamse Fashion Director leuke en hippe merken voor de site selecteren. In Nederland is shopVIP.com met 360.000 leden de grootste online shopping community.

Succes online shops Het is niet toevallig dat Bram Jan Streefland en Gavin Dresselhuis, de initiatiefnemers achter shopVIP.com hun succesverhaal naar Vlaanderen brengen. De online verkoop zit immers in de lift. In 2009 werd in België de kaap van 5.000 webshops bereikt, een stijging van maar liefst 138% tegenover 2007. Daarnaast zijn de online verkopen in 2009 met 17% toegenomen in vergelijking met 2008, met kleding en mode-accessoires in de top 3 van sterkste stijgers.

Vanaf vandaag online Shoppen op shopVIP.com kan dus vanaf vandaag via www.shopvip.com waar meteen verschillende sales van start zijn gegaan. De site gaat ook (in de reële wereld) op tournee. In oktober en november staat het rondreizend shopVIP.com pashokje in diverse stations in Vlaanderen. Wie in het pashokje virtueel past, krijgt 10 euro shoptegoed. 16 oktober is het te vinden in het Centraal Station in Antwerpen.

AH.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content