Vijf jaar geleden verbouwden Greet Brumagne en haar man een achttiende-eeuws trapgevelhuis tot een moderne mode- en designzaak. De kleren zijn in hoofdzaak Belgisch (o.a. Maison Martin Margiela, A.F. Vandevorst, Sofie D'Hoore), het design internationaal (o.a. Jasper Morrison en Arne Jacobsen)

"Wij geloven dat mode- en meubelontwerpers vertrekken vanuit hetzelfde gevoel. En dat ze elkaar ook beïnvloeden", zegt Greet. "We willen niet enkel mode of enkel design brengen, maar één stijl, vertaald in verscheidene disciplines.

Alles wat hier wordt verkocht, is sober, gemaakt van mooie materialen en met oog voor detail. Of het nu om een rok gaat of om een keramieken schaal."

Vismarkt 9, Leuven, 016 89 85 82. Maandag van 14 tot 18 uur, dinsdag tot zaterdag van 10 tot 18 uur.

Vijf jaar geleden verbouwden Greet Brumagne en haar man een achttiende-eeuws trapgevelhuis tot een moderne mode- en designzaak. De kleren zijn in hoofdzaak Belgisch (o.a. Maison Martin Margiela, A.F. Vandevorst, Sofie D'Hoore), het design internationaal (o.a. Jasper Morrison en Arne Jacobsen) "Wij geloven dat mode- en meubelontwerpers vertrekken vanuit hetzelfde gevoel. En dat ze elkaar ook beïnvloeden", zegt Greet. "We willen niet enkel mode of enkel design brengen, maar één stijl, vertaald in verscheidene disciplines. Alles wat hier wordt verkocht, is sober, gemaakt van mooie materialen en met oog voor detail. Of het nu om een rok gaat of om een keramieken schaal."