Het Antwerpse juwelenontwerpersduo Katrin Wouters en Karen Hendrix stellen een origineel project voor in de Bozar Shop in Brussel.

De tentoonstelling vindt plaats in het kader van de 25ste verjaardag van het merk. Het gaat om drie valiezen die gevuld zijn met creatieve objecten die een belangrijke rol speelden in hun atelier.

De koffers reizen rond tussen Antwerpen, Brussel, Parijs en Tokio. Een ervan zal tijdens de maand februari halt houden in de Bozar Shop.

Bovendien zijn enkele van hun juwelen exclusief te koop in de Bozar Shop. Een broche in de vorm van een hert (145 euro) is onze favoriet. Een mooi valentijnscadeau!

Aïsa Knockaert
Nog tot en met 28 februari 2010. Bozar Shop, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

Het Antwerpse juwelenontwerpersduo Katrin Wouters en Karen Hendrix stellen een origineel project voor in de Bozar Shop in Brussel. De tentoonstelling vindt plaats in het kader van de 25ste verjaardag van het merk. Het gaat om drie valiezen die gevuld zijn met creatieve objecten die een belangrijke rol speelden in hun atelier. De koffers reizen rond tussen Antwerpen, Brussel, Parijs en Tokio. Een ervan zal tijdens de maand februari halt houden in de Bozar Shop. Bovendien zijn enkele van hun juwelen exclusief te koop in de Bozar Shop. Een broche in de vorm van een hert (145 euro) is onze favoriet. Een mooi valentijnscadeau! Aïsa Knockaert Nog tot en met 28 februari 2010. Bozar Shop, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel