The Bee and the Orange Tree is een webwinkel die kleding en andere spulletjes verkoopt voor opgewekte kinderen tussen 0 en 12 jaar.

Oprichtster Vanessa Coppens wil met haar "webshop for happy kids" kleding aanbieden die je niet zo makkelijk vindt in België. Zo zijn er opzichtige speelgoedmonsters uit Japan te vinden, alsook plooirokjes van Ada Ada, een Israëlisch merk, en nekwarmers van het New Yorkse ESPno1.

Deze 'exotische' merken krijgen versterking van enkele populairdere labels, zoals We Were Small en Kidscase. Prijzen variëren tussen de 20 en 90 euro.

Zeker de moeite waard dus om eens naartoe te surfen. (VF)

The Bee and the Orange Tree is een webwinkel die kleding en andere spulletjes verkoopt voor opgewekte kinderen tussen 0 en 12 jaar. Oprichtster Vanessa Coppens wil met haar "webshop for happy kids" kleding aanbieden die je niet zo makkelijk vindt in België. Zo zijn er opzichtige speelgoedmonsters uit Japan te vinden, alsook plooirokjes van Ada Ada, een Israëlisch merk, en nekwarmers van het New Yorkse ESPno1. Deze 'exotische' merken krijgen versterking van enkele populairdere labels, zoals We Were Small en Kidscase. Prijzen variëren tussen de 20 en 90 euro. Zeker de moeite waard dus om eens naartoe te surfen. (VF)