Toen Wear twaalf jaar geleden zijn deuren opende, richtte Kristoff Van Der Vekens zich vooral op jonge skaters. Zijn klanten werden ouder en de stijl van de winkel evolueerde mee.

De heren vinden hun gading op de gelijkvloerse verdieping tussen merken als Diesel, Eleven Paris en Fred Perry, de dames moeten de trap op naar het eerste. Daar hebben ze keuze uit onder meer Fever, Sessun en O Belgium.

Om uw outfit af te maken, zijn er ook sneakers en accessoires, zoals de tassen van Freitag en de horloges van Komono.

P.J. Van Benedenstraat 5, Leuven, 016 30 95 65. Maandag tot vrijdag van 10.30 tot 18 uur, donderdag tot 20 uur, zaterdag van 10 tot 18.30 uur.

Toen Wear twaalf jaar geleden zijn deuren opende, richtte Kristoff Van Der Vekens zich vooral op jonge skaters. Zijn klanten werden ouder en de stijl van de winkel evolueerde mee. De heren vinden hun gading op de gelijkvloerse verdieping tussen merken als Diesel, Eleven Paris en Fred Perry, de dames moeten de trap op naar het eerste. Daar hebben ze keuze uit onder meer Fever, Sessun en O Belgium. Om uw outfit af te maken, zijn er ook sneakers en accessoires, zoals de tassen van Freitag en de horloges van Komono.