Wat willen de redactrices van Weekend.be voor kerst? (2)

Wat willen de redactrices van Weekend.be voor kerst? (2)

Lotte Philipsen

De klassieker van de Cambridge Satchel Company (150 euro). Een oerdegelijke tas die bij werkelijk alles past.

DeMarinière van Petit Bateau (68,90 euro) is een must in mijn kleerkast. Wie me dus een cadeau wil geven dat ik tot de naad zal verslijten is bij deze trui aan het juiste adres.

De babyblauwe keukenrobot van Kitchen Aid is een onmisbaar onderdeel van mijn droomkeuken. Omwille van de prijs (599 euro) zal het vast een droom blijven, maar een beetje zweven kan geen kwaad.

Deel 1 van de autobiografische reeks 'Min Kamp' van de Noorse auteur Karl Ove Knausgård heb ik in een razende vaart verslonden op de trein. Ik zou dus dolblij zijn met deel 2 ('Liefde') onder de boom. (25 euro)

De prachtige juwelen van Lore Van Keer zijn stuk voor stuk cadeauwaardig. Deze ketting (295 euro) hoeft zelfs geen strik om een prachtgeschenk te zijn.

Een mand uit bamboe van het Deense Hay (65 euro). Ideaal om al mijn rommel netjes op te bergen.

Life is like a box of chocolates… Met deze doos van Pierre Marcolini (95 euro) bezorg je me een death by chocolate en het cadeau van m'n dromen.

De beste mascara die ik al ooit gebruikt heb. Helaas een beetje duur om zelf aan te schaffen. Sublime de Chanel (30,50 euro).

Als (zelfverklaarde) Wes Andersonoloog is 'The Wes Anderson Collection' van Matt Zoller Seitz een onmisbaar werk in mijn boekenkast.

Dream Cream van Lush (20,30 euro). Mijn moeilijke huid is gek op deze wondercrème.