Wat willen de redactrices van Weekend.be voor kerst? (1)

Wat willen de redactrices van Weekend.be voor kerst? (1)

Laura Van Roey

Lichtroze cardigan van Filippa K, 165 euro, om naar de balletles te gaan of (in mijn geval) om thuis lekker te cocoonen.

Handtas van Cat & Co. Nonchalant en praktisch, me like! 209 euro.

'Diana Mini' van Lomography, 35 mm film. 55 euro via Urban Outfitters. Om de mooiste momenten op foto vast te leggen.

Dieppaars rokje 'Elizabeth Skirt' van het Spaanse merk Kling. 39,90 euro. Dit rokje geeft wat kleur aan mijn outfits.

Ik ben helemaal gek op de vrolijke jurkjes van King Louie. Lang heb ik over dit exemplaar dan ook niet moeten nadenken. 94,95 euro.

Opbergdozen zorgen voor orde in de rommel. Kan ik thuis al mijn spulletjes in kwijt en is dus super handig. Voor 9,99 euro per stuk kan je deze doos in de IKEA gaan halen.

Ik ben helemaal verzot op de zeemzoete en subtiele geur van geurkaarsen. Dit exemplaar van Juliette Has A Gun (48 euro) ruikt alvast heerlijk.

Juwelen zijn een van mijn grootste passies en de ontwerpen van Wouters & Hendrix zijn altijd 'spot on'. Ik word dan ook telkens opnieuw verliefd op hun ontwerpen en meer bepaald op dit paar oorbellen (317 euro).

Mijn creativiteit laat ik de vrije loop op stofjes en bolletjes wol. De stofjes van Veritas (4,95 euro voor 55x45 cm) zijn dan ook helemaal mijn ding.

Mooie en fluffy kussens van het label Mady By Mimi, dat werkt met designerstoffen van onder meer Dries Van Noten en Ann Demeulemeester. Voor dit ontwerp betaal je 40 euro.