De Brusselse vintageshop Idiz Bogam is een gevestigde waarde in de Dansaertstraat. De winkel brengt al 15 jaar vintagespullen en creaties van Belgische undergroundontwerpers tot bij de Brusselaar.

Nu Idiz Bogam van lucht wil veranderen, wordt er de hele maand juni een uitverkoop georganiseerd. Accessoires, kleding en zelfs meubels worden verkocht aan spotprijzen.

Kijk op de Facebookpagina van Idiz Bogam om op de hoogte te blijven van hun verhuisplannen. De uitverkoop loopt van 1 tot en met 25 juni in de Dansaertstraat. (LM)

De Brusselse vintageshop Idiz Bogam is een gevestigde waarde in de Dansaertstraat. De winkel brengt al 15 jaar vintagespullen en creaties van Belgische undergroundontwerpers tot bij de Brusselaar. Nu Idiz Bogam van lucht wil veranderen, wordt er de hele maand juni een uitverkoop georganiseerd. Accessoires, kleding en zelfs meubels worden verkocht aan spotprijzen. Kijk op de Facebookpagina van Idiz Bogam om op de hoogte te blijven van hun verhuisplannen. De uitverkoop loopt van 1 tot en met 25 juni in de Dansaertstraat. (LM)