Vaderdag: cadeautips voor de luxepapa

Strellson lederen tas: 399,95 euro © -

Een minimalistisch design straalt vaak veel meer klasse uit dan gouden gespen, met krokodillenleer gevoerde handvaten of zilveren studs, dat heeft je vader gelukkig ook begrepen.

BioEffect EGF: 135 euro voor 15 ml © -

Deze huidverzorgingslijn (die je moeder ook best uit zijn toilettas mag stelen) houdt de huid gezond, zorgt voor een mooie uitstraling en helpt de huidcellen herstellen en dat met slechts twee druppeltjes per dag.

Rimowa iPadcase: 180 euro © -

Deze case is vervaardigd uit stevig materiaal waardoor de iPad van je vader goed beschermd blijft en hij dus nooit een device tekort zal hebben om jou "mailkettingen" met mopjes uit 2006 door te sturen.

Ikea tafeltje met draadloos opladen: 49,99 euro © -

Functioneel maar ziet er toch uit alsof een grote designer er zijn handtekening onder heeft gezet: perfect!

Byredo x Oliver's People eau de parfum + zonnebril: 385 euro © -

Meesterparfumeurs die een samenwerking op poten zetten met één van de meest trendy brillenmerken? You had him at limited edition.

Studer Swiss Gold Gin: 69,45 euro © -

Wanneer je vader de website luxuryformen.be ontdekt zal je op zoek moeten naar een nieuw cadeautjeswalhalla, maar voorlopig kan je deze nog perfect gebruiken om deze zeldzame, bijzonder fraai vormgegeven gin op de kop te tikken. (En toevallig véél vaker langs te komen. Zo rond aperitieftijd.)

Personal shopping aan huis © -

Laat je vader eens onder handen nemen door één van de vakkundige personal shoppers bij Suitcase, Outfittery of The Cloakroom. Hij hoeft er zelfs niet eens zijn sofa voor uit te komen.

Vilebrequin zwemshort: 220 euro © -

Je vader zal het ongetwijfeld weten: dé Birkinbag onder de zwembroeken is de Vilebrequin. Deze samenwerking met Massimo Vitali is dan nog eens zo exclusief. Punten scoren!

Taschen Books - The Architect's Home: 29,99 euro © -

Hoe ontwerpen architecten hun eigen woningen? Als je vader niet geïntrigeerd is door deze vraag ligt het boek nog altijd mooi op zijn koffietafel. "Het verzamelde werk van Mies Van Der Rohe? Fijn hoor, maar ik heb tenminste gezien hoe die man leeft."

Sonos Play:1: 199 euro © -

Is je vader een muziekfanaat? Dan zit je goed met deze Sonos als cadeau. Het apparaat centraliseert al je verschillende playlisten en muziekstreamingsdiensten, zodat je met de app gemakkelijk aan àl je muziek kan. Oh, en het is nog eens een prima box ook.

DS Action Chronograph: 670 euro © -

Als je je papa dit geeft, zit je meteen een aantal jaar goed.