Valentijn gluurt om de hoek: een hoogdag voor bloemenwinkels en chocolatiers, maar waarom wachten op je/een geliefde om jezelf in de bloemetjes te zetten? De kans is groot dat je zelf het beste weet wat je wil of nodig hebt, en binnen de spirit van Galentine's day stellen we voor dat je vandaag gebruikt om jezelf gelukkig te maken. Zij het door iets te doen, zij het door iets te kopen, zij het door gewoon de wekker uit te zetten. Sisters are doing it for themselves!

Om jullie alvast inspiratie te geven hebben de weekend.be redactrices ook een lijstje gemaakt.

Redactrice Annelien is momenteel hoogzwanger en verlangt dus het meest naar lichamelijke verwennerijen: een deugddoende massage, een goed hoofdkussen,... Lees Anneliens lijst hier.

Redactrice Katrin wordt heen en weer geslingerd tussen iets doen voor zichzelf (hallo nieuwe designerbag) of iets doen voor een ander (hallo Humboldt pinguïn en je nieuwe verblijf). Lees Katrins lijst hier.

Redactrice Lotte weet dat de liefde van de vrouw door de maag gaat, maar beseft ook dat een nieuwe lentegarderobe de temperaturen alvast een beetje doen stijgen. Pretty Please? Lees Lotte's lijst hier.

Valentijn gluurt om de hoek: een hoogdag voor bloemenwinkels en chocolatiers, maar waarom wachten op je/een geliefde om jezelf in de bloemetjes te zetten? De kans is groot dat je zelf het beste weet wat je wil of nodig hebt, en binnen de spirit van Galentine's day stellen we voor dat je vandaag gebruikt om jezelf gelukkig te maken. Zij het door iets te doen, zij het door iets te kopen, zij het door gewoon de wekker uit te zetten. Sisters are doing it for themselves!Om jullie alvast inspiratie te geven hebben de weekend.be redactrices ook een lijstje gemaakt. Redactrice Annelien is momenteel hoogzwanger en verlangt dus het meest naar lichamelijke verwennerijen: een deugddoende massage, een goed hoofdkussen,... Lees Anneliens lijst hier.Redactrice Katrin wordt heen en weer geslingerd tussen iets doen voor zichzelf (hallo nieuwe designerbag) of iets doen voor een ander (hallo Humboldt pinguïn en je nieuwe verblijf). Lees Katrins lijst hier. Redactrice Lotte weet dat de liefde van de vrouw door de maag gaat, maar beseft ook dat een nieuwe lentegarderobe de temperaturen alvast een beetje doen stijgen. Pretty Please? Lees Lotte's lijst hier.