Als jong meisje al droomde Valérie van een eigen modeboetiek in Londen of New York. Het werd Bergen. Maar het is een love story die na 25 jaar nog altijd passie uitstraalt. Haar feeling voor trends en topmerken valt meteen op: jeans van Armani, jurken van Galliano, topjes van Jean-Paul Gaultier, handtassen van Michaël Kors.

Voor de heren: Boss, Kenzo en Bikkembergs. Heeft meneer sneller gekozen dan mevrouw? Dan kan hij boven een koffie nemen, of zelfs een glas wijn uit de Franse wijngaard van de familie. De echte kenners weten dat er op zaterdag speciale aanbiedingen zijn op de passerelle.

Rue des Fripiers 5 & 9, 065 36 06 17 en 065 84 82 30. Dinsdag tot zaterdag van 10 tot 18 uur, maandag van 14 tot 18 uur.

Als jong meisje al droomde Valérie van een eigen modeboetiek in Londen of New York. Het werd Bergen. Maar het is een love story die na 25 jaar nog altijd passie uitstraalt. Haar feeling voor trends en topmerken valt meteen op: jeans van Armani, jurken van Galliano, topjes van Jean-Paul Gaultier, handtassen van Michaël Kors. Voor de heren: Boss, Kenzo en Bikkembergs. Heeft meneer sneller gekozen dan mevrouw? Dan kan hij boven een koffie nemen, of zelfs een glas wijn uit de Franse wijngaard van de familie. De echte kenners weten dat er op zaterdag speciale aanbiedingen zijn op de passerelle.