Stefanie Piton was vroeger mannequin en salesmanager voor een juwelenzaak. Ze woonde vier jaar in Dubai en na een leven in Frankrijk, Engeland, Zwitserland en de Verenigde Emiraten vestigde ze zich in Ukkel. Maar om te winkelen verkoos ze Waterloo, maar de kledingzaken leken wel te veel op elkaar. Daarom startte ze een boetiek voor een nichepubliek.

Haar concept? Avant-garde fashion, of "modelabels presenteren die in België nog onder de radar zitten terwijl ze in Parijs al boomen". Zoals het merk Eleven (dat driekwart van haar winkel inneemt), maar ook de schoenen van March23 (sterk gelijkend op die van Isabel Marant) en de geraffineerde Fiya-juwelen. Een fonkelnieuwe boetiek met een groot potentieel.

Rue François Libert 19B, 1410 Waterloo, 02 354 18 18. Van dinsdag tot zaterdag van 10.30 tot 18 uur.

Stefanie Piton was vroeger mannequin en salesmanager voor een juwelenzaak. Ze woonde vier jaar in Dubai en na een leven in Frankrijk, Engeland, Zwitserland en de Verenigde Emiraten vestigde ze zich in Ukkel. Maar om te winkelen verkoos ze Waterloo, maar de kledingzaken leken wel te veel op elkaar. Daarom startte ze een boetiek voor een nichepubliek. Haar concept? Avant-garde fashion, of "modelabels presenteren die in België nog onder de radar zitten terwijl ze in Parijs al boomen". Zoals het merk Eleven (dat driekwart van haar winkel inneemt), maar ook de schoenen van March23 (sterk gelijkend op die van Isabel Marant) en de geraffineerde Fiya-juwelen. Een fonkelnieuwe boetiek met een groot potentieel.