Voor de echte die hard Lanvinfans creëerde Alber Elbaz een set speelkaarten. Kunt u nog stijlvoller een potje poker spelen? De royaal geïllustreerde speelkaarten kosten 60 euro.

Verder heeft Lanvin ook nog porseleinen poppetjes, sleutelhangers en een kleurrijk notitieboekje ontworpen. De poppetjes zijn zo'n 20 cm groot en beelden in Lanvinkleding getooide modellen uit. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan vast: 370 euro voor de poppetjes en 127 euro voor de sleutelhangers. Het notitieboekje kost gelukkig maar 28 euro.

U vindt alles op de webshop matches.com. Wel haasten want de spulletjes zijn gegeerd.

Lieselot Moerkerke

Voor de echte die hard Lanvinfans creëerde Alber Elbaz een set speelkaarten. Kunt u nog stijlvoller een potje poker spelen? De royaal geïllustreerde speelkaarten kosten 60 euro. Verder heeft Lanvin ook nog porseleinen poppetjes, sleutelhangers en een kleurrijk notitieboekje ontworpen. De poppetjes zijn zo'n 20 cm groot en beelden in Lanvinkleding getooide modellen uit. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan vast: 370 euro voor de poppetjes en 127 euro voor de sleutelhangers. Het notitieboekje kost gelukkig maar 28 euro. U vindt alles op de webshop matches.com. Wel haasten want de spulletjes zijn gegeerd.Lieselot Moerkerke