Servies beschilderen, zilveren juwelen maken of mozaïek leggen: het kan allemaal in de winkel/workshop van Hil Romanesco. Het concept is vooral populair voor verjaardagen en vrijgezellen, maar u kunt er ook gewoon shoppen of iets laten maken door de creatieve eigenares.

De workshops worden georganiseerd in het weekend of 's avonds en kost dertig euro per persoon. De rekensom is simpel: neemt u deel met tien personen, dan mag u voor 300 euro aan servies kiezen om te beschilderen.

Lisperstraat 32, Lier. 0474 48 45 59, steen-goed.be. Open woe, van 14u - 18u, do tot zat, van 10u - 18u. In juli en augustus enkel open op vrij en zat.

Servies beschilderen, zilveren juwelen maken of mozaïek leggen: het kan allemaal in de winkel/workshop van Hil Romanesco. Het concept is vooral populair voor verjaardagen en vrijgezellen, maar u kunt er ook gewoon shoppen of iets laten maken door de creatieve eigenares. De workshops worden georganiseerd in het weekend of 's avonds en kost dertig euro per persoon. De rekensom is simpel: neemt u deel met tien personen, dan mag u voor 300 euro aan servies kiezen om te beschilderen.