Sketch is niet de enige winkel van Princess in Knokke, maar wel de minst traditionele. U vindt er een vlotte mix van merken als Alexander Wang, Paul & Joe Sister, Theyskens' Theory, Peter Pilotto en de tassen van Céline, die verkopen als zoete broodjes.

"De crisis schrikt onze klanten niet af. Ze denken meer na over hun aankopen, maar blijven geld uitgeven aan de stukken die ze echt willen", zegt winkelverantwoordelijke Stefaan. De rekken worden voortdurend aangevuld met nieuwe dingen, zoals Kenzo voor de winter.

Kustlaan 339-345, Knokke, 050 60 93 03. Maandag tot vrijdag van 10 tot 13 uur en van 14 tot 18.30 uur, in het weekend van 10 tot 18.30 uur.

Sketch is niet de enige winkel van Princess in Knokke, maar wel de minst traditionele. U vindt er een vlotte mix van merken als Alexander Wang, Paul & Joe Sister, Theyskens' Theory, Peter Pilotto en de tassen van Céline, die verkopen als zoete broodjes. "De crisis schrikt onze klanten niet af. Ze denken meer na over hun aankopen, maar blijven geld uitgeven aan de stukken die ze echt willen", zegt winkelverantwoordelijke Stefaan. De rekken worden voortdurend aangevuld met nieuwe dingen, zoals Kenzo voor de winter.