Bij Sisera gaat u niet zo maar shoppen, het is een echte belevenis. Er is steeds een styliste aanwezig die u begeleidt in uw keuze uit merken als Patrizia Pepe, Iceberg en Fay, en dat terwijl u nipt aan een glaasje bubbels.

Bent u niet beschikbaar tijdens de openingsuren van de winkel, dan kunt u ook op een ander tijdstip komen voor een privéshopping. Die service geldt trouwens ook voor de twee andere Mechelse winkels van de Nederlandse familie achter Sisera: Hugo Boss en Hugo Boss Men.

Sisera is ingericht met unieke kunstwerken, die ook te koop worden aangeboden.

Graaf Van Egmontstraat 11, Mechelen. 015 63 74 04, www.sisera.be. Open ma tot zat, van 10u - 19u.

Bij Sisera gaat u niet zo maar shoppen, het is een echte belevenis. Er is steeds een styliste aanwezig die u begeleidt in uw keuze uit merken als Patrizia Pepe, Iceberg en Fay, en dat terwijl u nipt aan een glaasje bubbels. Bent u niet beschikbaar tijdens de openingsuren van de winkel, dan kunt u ook op een ander tijdstip komen voor een privéshopping. Die service geldt trouwens ook voor de twee andere Mechelse winkels van de Nederlandse familie achter Sisera: Hugo Boss en Hugo Boss Men. Sisera is ingericht met unieke kunstwerken, die ook te koop worden aangeboden.