Shopping: in deze stijlvolle items trotseer je de lenteregen

Shopping: in deze stijlvolle items trotseer je de lenteregen
regenjas © asos

Het is niet warm, maar ook niet koud. Dat is op zich al vervelend genoeg, maar nu komen daar ook nog eens regenbuien en windvlagen bij. Je 's morgens aankleden was nog nooit zo moeilijk. Wij kiezen daarom voor stijlvolle regenjassen, die ervoor zorgen dat onze outfit eronder droog blijft. Om onze benen te beschermen tegen de frisse bries, trekken we een broek aan. Om te vermijden dat de onderkant helemaal nat wordt, omarmen we dankbaar de trend van de culotte en de broeken op enkellengte. Om de look af te maken trekken we schoenen aan die onze voeten en sokken droog houden. Zo overleven we deze lentebuien in stijl. (LP)

Het regent, het regent © -

Gele regenjas van Petit Bateau (149 euro), Groene regenjas van Stutterheim (285 euro) en blauwe regenjas van People Tree (195 euro)

Het regent, het regent © -

Cape van Nanushka (583 euro), doorzichige jas van het Belgische merk Léo (527 euro), trench van Asos (84.50 euro)

Het regent, het regent © -

Van linksboven naar rechtsonder: Roze broek van & Other Stories (95 euro), Oranje broek van Monki (35 euro), Broek van COS (59 euro), Jumpsuit van Reformation (128 dollar; 114 euro), Culotte van Weekday (32 euro)

Het regent, het regent © -

These boots were made for walking in the rain: slip-ons van Vans, Laarsjes van Aigle (95 euro), roze flatforms van Asos (56.34 euro), veterschoentjes van Sacha (94.99 euro), sixties shoes van Public Desire (56.32 euro)

Het regent, het regent © -

Paraplu van Monki (8 euro), schoenen van Ted Baker (155 euro), clutch van & Other Stories (55 euro)