De Antwerpse multimerkenboetiek Verso komt met een stunt. Omwille van de verbouwingen in de winkel, kunt u vanaf dinsdag 31 mei de volledige lente- en zomercollectie 2011 aan de helft van de prijs krijgen, zowel in de winkel zelf als via de online shop.Verso verkoop kleding, accessoires en parfums van exclusieve merken als Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Prada, Jil Sander en Tod's.

Ga naar de boetiek of vul online de code 'midseason 11' in bij 'Checkout' en profiteer van een mooie korting op die designerjurk die u altijd al wilde.

T.V.

www.verso.be

De Antwerpse multimerkenboetiek Verso komt met een stunt. Omwille van de verbouwingen in de winkel, kunt u vanaf dinsdag 31 mei de volledige lente- en zomercollectie 2011 aan de helft van de prijs krijgen, zowel in de winkel zelf als via de online shop.Verso verkoop kleding, accessoires en parfums van exclusieve merken als Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Prada, Jil Sander en Tod's. Ga naar de boetiek of vul online de code 'midseason 11' in bij 'Checkout' en profiteer van een mooie korting op die designerjurk die u altijd al wilde. T.V.www.verso.be