Samen met haar zus Sofie opende Astrid Mora acht maanden geleden deze kinder- en lifestylestore in Mechelen. Het idee ontstond tijdens de zwangerschap van haar derde kindje Roos.

U vindt er geen kleren, maar wel alle andere benodigdheden voor een geboortelijst. Daarnaast bieden de zussen ook een ruim aanbod decoratie- en interieurspullen, vaak van Scandinavische of Japanse merken. Zolang het maar duurzaam en design is.

Een mooi voorbeeld daarvan is de Ovochair, een unieke eetstoel die een designprijs won en waarvan er slechts twee in België worden verkocht, beide hier in Mechelen.

Onze-Lieve-Vrouwestraat 46, Mechelen. 015 63 69 47, www.rosemamuze.com. Open ma tot zat, van 10u - 18u.

Samen met haar zus Sofie opende Astrid Mora acht maanden geleden deze kinder- en lifestylestore in Mechelen. Het idee ontstond tijdens de zwangerschap van haar derde kindje Roos. U vindt er geen kleren, maar wel alle andere benodigdheden voor een geboortelijst. Daarnaast bieden de zussen ook een ruim aanbod decoratie- en interieurspullen, vaak van Scandinavische of Japanse merken. Zolang het maar duurzaam en design is. Een mooi voorbeeld daarvan is de Ovochair, een unieke eetstoel die een designprijs won en waarvan er slechts twee in België worden verkocht, beide hier in Mechelen.