De hippe Gentse kledingzaak Rewind krijgt er een uit de kluiten gewassen broertje bij. Aan de overkant van de Sint-Pietersnieuwsstraat wordt namelijk op 6 oktober een tweede filiaal voor modieuze mannen ingehuldigd, waar tegelijk plaats is voor visuele kunst en een fris glaasje Rosé.

Christophe Urbain wil van zijn Rewind winkels meer maken dan alleen kledingzaken. In de nieuwe Rewind Men vind je een mooie selectie aan hippe merken terug, zoals Won Hundred, Norse Projects, Libertine Libertine, Eastpak by Kris Van Assche en Pendleton. Maar daarnaast is er ook een koffie- en wijnbar en zelfs ruimte voor visuele kunst en andere projecten. Zo is het persfotograaf Jimmy Kets die de mannenwinkel inhuldigt met een expositie over zijn werk.

Het accent van de winkels blijft Urbain leggen op Scandinavische, tijdloze basisstukken. Maar met zijn ervaring als event planner (Gyzmo Projects, Cotton love) en consulent voor onder meer Bruno Pieters en Stephan Schneider is het logisch dat Urbain zijn lat hoog legt en de grenzen van het begrip 'winkel' aftast.

Ook de damesboetiek onderging een kleine renovatie, met een lichter en vrouwelijker resultaat. Rewind Women verkoopt onder meer Sessun, Something Else, Alice-Gazouille en Les Filles à Papa.

Vincent Fobelets

Rewind Women: Sint-Pietersnieuwstraat 44, 9000 Gent Rewind Men: Sint-Pietersnieuwstraat 13, 9000 Gent Meer info: info@rewindstore.be, tel: +32 476 26 17 66

De hippe Gentse kledingzaak Rewind krijgt er een uit de kluiten gewassen broertje bij. Aan de overkant van de Sint-Pietersnieuwsstraat wordt namelijk op 6 oktober een tweede filiaal voor modieuze mannen ingehuldigd, waar tegelijk plaats is voor visuele kunst en een fris glaasje Rosé. Christophe Urbain wil van zijn Rewind winkels meer maken dan alleen kledingzaken. In de nieuwe Rewind Men vind je een mooie selectie aan hippe merken terug, zoals Won Hundred, Norse Projects, Libertine Libertine, Eastpak by Kris Van Assche en Pendleton. Maar daarnaast is er ook een koffie- en wijnbar en zelfs ruimte voor visuele kunst en andere projecten. Zo is het persfotograaf Jimmy Kets die de mannenwinkel inhuldigt met een expositie over zijn werk. Het accent van de winkels blijft Urbain leggen op Scandinavische, tijdloze basisstukken. Maar met zijn ervaring als event planner (Gyzmo Projects, Cotton love) en consulent voor onder meer Bruno Pieters en Stephan Schneider is het logisch dat Urbain zijn lat hoog legt en de grenzen van het begrip 'winkel' aftast. Ook de damesboetiek onderging een kleine renovatie, met een lichter en vrouwelijker resultaat. Rewind Women verkoopt onder meer Sessun, Something Else, Alice-Gazouille en Les Filles à Papa. Vincent FobeletsRewind Women: Sint-Pietersnieuwstraat 44, 9000 Gent Rewind Men: Sint-Pietersnieuwstraat 13, 9000 Gent Meer info: info@rewindstore.be, tel: +32 476 26 17 66