"Trends zijn mijn passie. Zo heb ik nooit het gevoel dat ik aan het werken ben." Murielle Lippens, die haar debuut maakte bij Francis Ferrent en Giorgio Armani, is thuis in de wereld van het hoogwaardig prêt-à-porter. Zo'n acht jaar geleden opende deze Gentse haar boetiek voor stijlbewuste working girls die zich goed willen kleden, ook al wonen ze dan buiten de grote steden.

Van de lange jurken van Missoni tot een jas van Joseph, via een zijden chemisier van Paul & Joe. Verleidelijke creaties en elegante silhouetten. De parfums van Juliette has a gun en de juwelen van Vanessa Tugendhaft zijn het summum. Ook voor primeurs kun je hier terecht. Zo is de wintercollectie al sinds begin juli present.

Route de Genval 32, 1380 Lasne, 02 652 51 53. Dinsdag tot zaterdag, van 10.30 tot 18 uur.

"Trends zijn mijn passie. Zo heb ik nooit het gevoel dat ik aan het werken ben." Murielle Lippens, die haar debuut maakte bij Francis Ferrent en Giorgio Armani, is thuis in de wereld van het hoogwaardig prêt-à-porter. Zo'n acht jaar geleden opende deze Gentse haar boetiek voor stijlbewuste working girls die zich goed willen kleden, ook al wonen ze dan buiten de grote steden. Van de lange jurken van Missoni tot een jas van Joseph, via een zijden chemisier van Paul & Joe. Verleidelijke creaties en elegante silhouetten. De parfums van Juliette has a gun en de juwelen van Vanessa Tugendhaft zijn het summum. Ook voor primeurs kun je hier terecht. Zo is de wintercollectie al sinds begin juli present.