Op 8 december om 10u 's ochtends opent Abercrombie & Fitch zijn flagship store in Brussel op de Waterloolaan 20-21.

Zoals de traditie het wil, zullen de heetste Abercrombie & Fitch mannen al paraat staan in de week vóór de opening. Zij werden zorgvuldig geselecteerd in de A&F-winkels in de VS, Japan, Italië, Engeland, Frankrijk, Denemarken, Spanje en Duitsland.

De winkelopening werd eerder al aangekondigd voor maart 2011, maar liep serieuze vertraging op. De A&F-boetiek wordt meer dan 1.600 vierkante meter groot en is de enige in zijn soort in België. (VF)

Op 8 december om 10u 's ochtends opent Abercrombie & Fitch zijn flagship store in Brussel op de Waterloolaan 20-21. Zoals de traditie het wil, zullen de heetste Abercrombie & Fitch mannen al paraat staan in de week vóór de opening. Zij werden zorgvuldig geselecteerd in de A&F-winkels in de VS, Japan, Italië, Engeland, Frankrijk, Denemarken, Spanje en Duitsland. De winkelopening werd eerder al aangekondigd voor maart 2011, maar liep serieuze vertraging op. De A&F-boetiek wordt meer dan 1.600 vierkante meter groot en is de enige in zijn soort in België. (VF)