Ter ere van de nieuwe Andreas Murkudis-winkel in Berlijn lanceert topontwerper Dries Van Noten een uniek project. Nog tot 15 september kunt er terecht om uw eigen Dries Van Noten-jurk te ontwerpen.

De Belgische ontwerper stelt in de conceptstore het nodige materiaal ter beschikking: de mouwloze Daya jurk uit de herfst-wintercollectie 2011/2012 en een archief van dertig prints uit de afgelopen twaalf collecties.

De klanten kunnen vervolgens vijf motieven uitkiezen om hiermee hun gepersonaliseerde Daya-jurk te ontwerpen.

De Berlijnse designer Andreas Murkudis verkoopt in zijn conceptstore tevens ontwerpen van de hand van Martin Margiela, Céline en Yohji Yamamoto.

(JJ)

Nog tot 15 september, enkel verkrijgbaar in Berlijn bij Adreas Murkudis, Potsdamer Strasse 77-78.

Ter ere van de nieuwe Andreas Murkudis-winkel in Berlijn lanceert topontwerper Dries Van Noten een uniek project. Nog tot 15 september kunt er terecht om uw eigen Dries Van Noten-jurk te ontwerpen. De Belgische ontwerper stelt in de conceptstore het nodige materiaal ter beschikking: de mouwloze Daya jurk uit de herfst-wintercollectie 2011/2012 en een archief van dertig prints uit de afgelopen twaalf collecties. De klanten kunnen vervolgens vijf motieven uitkiezen om hiermee hun gepersonaliseerde Daya-jurk te ontwerpen. De Berlijnse designer Andreas Murkudis verkoopt in zijn conceptstore tevens ontwerpen van de hand van Martin Margiela, Céline en Yohji Yamamoto. (JJ) Nog tot 15 september, enkel verkrijgbaar in Berlijn bij Adreas Murkudis, Potsdamer Strasse 77-78.