Al bijna twintig jaar is Obelisk een vaste waarde voor Belgische mode en internationale topmerken aan de kust. Behalve A.F. Vandevorst en Sofie d'Hoore vindt u er bijvoorbeeld ook Paul Smith. "We maken steeds een aparte keuze. Winkels die dezelfde merken aanbieden, hebben toch andere stukken in de rekken hangen", zegt zaakvoerster Sabine Blanckaert.

"Wij kiezen voor tijdloze stukken, zodat er een continuïteit is met wat onze klanten uit vorige collecties kochten. Na twintig jaar ken ik van velen de stijl, dus kan ik hen goed adviseren." De inrichting van de winkel is bewust nonchalant en ontspannen gehouden, zodat potentiële klanten niet bang zijn om snel even binnen te stappen.

Albert I-laan 95, Oostduinkerke, 058 52 06 59. Alle dagen (behalve woensdag) van 10 tot 12.30 uur en 14 tot 18 uur.

Al bijna twintig jaar is Obelisk een vaste waarde voor Belgische mode en internationale topmerken aan de kust. Behalve A.F. Vandevorst en Sofie d'Hoore vindt u er bijvoorbeeld ook Paul Smith. "We maken steeds een aparte keuze. Winkels die dezelfde merken aanbieden, hebben toch andere stukken in de rekken hangen", zegt zaakvoerster Sabine Blanckaert. "Wij kiezen voor tijdloze stukken, zodat er een continuïteit is met wat onze klanten uit vorige collecties kochten. Na twintig jaar ken ik van velen de stijl, dus kan ik hen goed adviseren." De inrichting van de winkel is bewust nonchalant en ontspannen gehouden, zodat potentiële klanten niet bang zijn om snel even binnen te stappen.