Elf jaar geleden opende optieker Nathalie Bladt haar zaak in de Mechelsestraat. Vorig jaar veranderde ze van huisnummer, maar niet van aanpak: Bladt en haar team leveren uitstekende oogzorg en persoonlijk advies. "De brillen en zonnebrillen worden afzonderlijk geëtaleerd, zodat ze goed tot hun recht komen", zegt Nathalie.

"De merken die we aanbieden (Mykita, Anne et Valentin, enz.) zijn bovendien exclusief voor Leuven. We houden van stijlvolle, sobere modellen. Zonder logo's. Dat is al van in het begin ons handelsmerk." De optieker biedt ook een ruim aanbod kinderbrillen. "Elk kind gaat hier gelukkig buiten."

Mechelsestraat 29, Leuven, 016 58 49 44. Maandag van 10 tot 16 uur, dinsdag tot zaterdag van 10 tot 18 uur.

Elf jaar geleden opende optieker Nathalie Bladt haar zaak in de Mechelsestraat. Vorig jaar veranderde ze van huisnummer, maar niet van aanpak: Bladt en haar team leveren uitstekende oogzorg en persoonlijk advies. "De brillen en zonnebrillen worden afzonderlijk geëtaleerd, zodat ze goed tot hun recht komen", zegt Nathalie. "De merken die we aanbieden (Mykita, Anne et Valentin, enz.) zijn bovendien exclusief voor Leuven. We houden van stijlvolle, sobere modellen. Zonder logo's. Dat is al van in het begin ons handelsmerk." De optieker biedt ook een ruim aanbod kinderbrillen. "Elk kind gaat hier gelukkig buiten."