De tweede telg van Kelly en Johan Hollands, Mr + Mrs Tweed, verhuist binnenkort naar een nieuwe locatie op de Bruul.

Ook het concept van de winkel verandert volledig. Die zal niet langer een hele week, maar enkel het eerste weekend van de maand open zijn. Het aanbod voor hem en haar blijft grotendeels hetzelfde: Minimum, Red Color, Selected...

Daarnaast zullen er flash sales, workshops en events worden georganiseerd. De opening is gepland voor eind augustus, de exacte datum vindt u op de website van de winkel.

Bruul 82,1ste verdieping, Mechelen. www.mr-mrstweed.com. Open elke eerste vrij, van 10u - 20u, zat, van 10u - 18u, en zon, van 14u - 18u, van de maand.

De tweede telg van Kelly en Johan Hollands, Mr + Mrs Tweed, verhuist binnenkort naar een nieuwe locatie op de Bruul. Ook het concept van de winkel verandert volledig. Die zal niet langer een hele week, maar enkel het eerste weekend van de maand open zijn. Het aanbod voor hem en haar blijft grotendeels hetzelfde: Minimum, Red Color, Selected...Daarnaast zullen er flash sales, workshops en events worden georganiseerd. De opening is gepland voor eind augustus, de exacte datum vindt u op de website van de winkel.