De Antwerpse schoenwinkelketen Monar heeft een webwinkel geopend. Dat past binnen de toekomstvisie van bestuurders Els en Tom De Maeijer. Hun ouders startten de zaak veertig jaar geleden op en vernoemden die naar zichzelf: Monique en Ari.

Zijn jullie klanten klaar voor online shoppen?

Els: Mochten onze ouders het bedrijf nog leiden, dan was een webwinkel zeker geen optie geweest. Veel zestigers vinden dat nogal vergezocht. Zelfs onze generatie is daar nog terughoudend in. Maar mijn dochter van zeventien shopt heel graag online. Over tien jaar is dat helemaal ingeburgerd.

Tom: Online willen we dezelfde service geven als in onze boetieks. Achtergrondinformatie, onderhoudstips, voortdurend nieuwe items aanbieden. Wie online koopt, krijgt uit appreciatie zijn schoenen in een luxedoos opgestuurd met een fles champagne erbij.

Favoriete trend voor dit najaar? Els: Korte enkellaarsjes. Oogt veel eleganter onder een outfit dan lange laarzen. Laarzen over een broek heb ik trouwens nooit mooi gevonden.

Tom: En ik merk dat heren eindelijk klaar zijn voor boots. Het heeft lang geduurd, maar ik vind het heel leuk om te dragen.

Elke Lahousse Monar, Lombardenvest 61-63, Antwerpen. www.monar.be

De Antwerpse schoenwinkelketen Monar heeft een webwinkel geopend. Dat past binnen de toekomstvisie van bestuurders Els en Tom De Maeijer. Hun ouders startten de zaak veertig jaar geleden op en vernoemden die naar zichzelf: Monique en Ari. Zijn jullie klanten klaar voor online shoppen?Els: Mochten onze ouders het bedrijf nog leiden, dan was een webwinkel zeker geen optie geweest. Veel zestigers vinden dat nogal vergezocht. Zelfs onze generatie is daar nog terughoudend in. Maar mijn dochter van zeventien shopt heel graag online. Over tien jaar is dat helemaal ingeburgerd. Tom: Online willen we dezelfde service geven als in onze boetieks. Achtergrondinformatie, onderhoudstips, voortdurend nieuwe items aanbieden. Wie online koopt, krijgt uit appreciatie zijn schoenen in een luxedoos opgestuurd met een fles champagne erbij. Favoriete trend voor dit najaar? Els: Korte enkellaarsjes. Oogt veel eleganter onder een outfit dan lange laarzen. Laarzen over een broek heb ik trouwens nooit mooi gevonden. Tom: En ik merk dat heren eindelijk klaar zijn voor boots. Het heeft lang geduurd, maar ik vind het heel leuk om te dragen. Elke Lahousse Monar, Lombardenvest 61-63, Antwerpen. www.monar.be