Een geraffineerde slaapkamer, salon of eetkamer? De kamers ontvouwen zich een voor een, als bij een rustgevende wandeling. Sinds Julie Cornez Massant twee jaar geleden samen met haar partner de zaak van haar ouders heeft overgenomen, vind je hier meer designgerichte meubelen en decoratieobjecten (rekken van Ethnicraft, een fauteuil van Marie's Corner, een Fatboy-zitkussen, verlichting van Hind Rabii, tot en met The visitor, een beeldje van de Belgische kunstenaar Guido Deleu).

De sfeer wordt geaccentueerd door de voortreffelijke geurkaarsen van Baobab, Mage, Sens, Luz en Woo, het eigen huismerk. Via de e-shop kun je je bestellingen ook thuis of op kantoor laten afleveren.

Chaussée de Bruxelles 483, 1410 Waterloo, 02 387 04 08. Dinsdag tot zaterdag van 9.30 tot 18.30 uur, zondag van 10.30 tot 18 uur (behalve in juli en augustus).

Een geraffineerde slaapkamer, salon of eetkamer? De kamers ontvouwen zich een voor een, als bij een rustgevende wandeling. Sinds Julie Cornez Massant twee jaar geleden samen met haar partner de zaak van haar ouders heeft overgenomen, vind je hier meer designgerichte meubelen en decoratieobjecten (rekken van Ethnicraft, een fauteuil van Marie's Corner, een Fatboy-zitkussen, verlichting van Hind Rabii, tot en met The visitor, een beeldje van de Belgische kunstenaar Guido Deleu). De sfeer wordt geaccentueerd door de voortreffelijke geurkaarsen van Baobab, Mage, Sens, Luz en Woo, het eigen huismerk. Via de e-shop kun je je bestellingen ook thuis of op kantoor laten afleveren.