Zin in exquise smaken? Dan moet je zeker eens proeven van La Tur, de kaas die Stephanie Deghilage, de eigenares van Mimolette Cacahuète, zeer na aan het hart ligt, een smeuïge kaas uit Piëmont, een mengsel van koe, geit en schaap.

Vergeet ook niet een blik te werpen op de delicatessenhoek (olijfolie met eekhoorntjesbrood, biscuits van Dandoy, mangosaus van Jamie Oliver en nog veel meer). Of laat je verleiden door de heerlijke soepjes van Mimolette Cacahuète.

Rue des Fripiers 15, 065 84 54 00. Maandag tot donderdag van 8.30 tot 15.30 uur, vrijdag van 8.30 tot 18 uur en zaterdag van 9.30 tot 18 uur.

Zin in exquise smaken? Dan moet je zeker eens proeven van La Tur, de kaas die Stephanie Deghilage, de eigenares van Mimolette Cacahuète, zeer na aan het hart ligt, een smeuïge kaas uit Piëmont, een mengsel van koe, geit en schaap. Vergeet ook niet een blik te werpen op de delicatessenhoek (olijfolie met eekhoorntjesbrood, biscuits van Dandoy, mangosaus van Jamie Oliver en nog veel meer). Of laat je verleiden door de heerlijke soepjes van Mimolette Cacahuète.