Een loods van 1500 m² die is omgetoverd tot een Indiase tempel, inclusief kleurige vensters, betoverende bas-reliëfs, een boog van prachtig houtsnijwerk in teak en zelfs een tropische waterpartij.

Op de koop toe worden al deze artisanale artikelen verkocht voor het goede doel: de verkopers zijn allemaal idealistische vrijwilligers en alle winst gaat integraal naar humanitaire projecten, vooral voor steun aan de opvang van kansarme kinderen in India. Hier kun je met een meer dan gerust geweten je creditcard bovenhalen.

Avenue des Pâquerettes 55, 1410 Waterloo, 02 354 62 28. Alle dagen van 10 tot 18 uur.

Een loods van 1500 m² die is omgetoverd tot een Indiase tempel, inclusief kleurige vensters, betoverende bas-reliëfs, een boog van prachtig houtsnijwerk in teak en zelfs een tropische waterpartij. Op de koop toe worden al deze artisanale artikelen verkocht voor het goede doel: de verkopers zijn allemaal idealistische vrijwilligers en alle winst gaat integraal naar humanitaire projecten, vooral voor steun aan de opvang van kansarme kinderen in India. Hier kun je met een meer dan gerust geweten je creditcard bovenhalen.