Deze zomer komt Maasmechelen Village, het winkelparadijs met meer dan 95 boetieks en 150 designmerken, nog dichter naar de klant. Elke zaterdag en zondag is er namelijk een shuttle service voorzien vanuit Maastricht of Brussel naar het merkendorp.

Voor een ticket heen en terug vanuit Brussel betaal je 20 euro (kinderen, van twee tot elf jaar, 10 euro) en vanuit Maastricht bedraagt de prijs 10 euro (kinderen 5 euro).

Klantvriendelijkheid staat, sinds de opening van het merkendorp in 2001, centraal: met de lancering van een unieke deluxe shuttle service wil Maasmechelen Village het concept 'Funshopping' kracht bijzetten.

Geen excuus

"De shuttle is de start van een leuke daguitstap. De host verwelkomt de klanten en geeft de nodige informatie. Bovendien is alles voorzien om te relaxen, zoals aangename muziek, modemagazines, een leuke film en een glaasje champagne. De klant krijgt er een leuke goodiebag bovenop," aldus Edwin Schenk, Retail & Marketing Director.

Dat Maasmechelen ver gelegen is, is tijdens de zomer dus geen excuus meer.

Laura Van Roey

De shuttle service is actief van 19 juni tot 5 september. Voor meer informatie over uren en reservatie kan u terecht op de website.

Deze zomer komt Maasmechelen Village, het winkelparadijs met meer dan 95 boetieks en 150 designmerken, nog dichter naar de klant. Elke zaterdag en zondag is er namelijk een shuttle service voorzien vanuit Maastricht of Brussel naar het merkendorp. Voor een ticket heen en terug vanuit Brussel betaal je 20 euro (kinderen, van twee tot elf jaar, 10 euro) en vanuit Maastricht bedraagt de prijs 10 euro (kinderen 5 euro). Klantvriendelijkheid staat, sinds de opening van het merkendorp in 2001, centraal: met de lancering van een unieke deluxe shuttle service wil Maasmechelen Village het concept 'Funshopping' kracht bijzetten. Geen excuus "De shuttle is de start van een leuke daguitstap. De host verwelkomt de klanten en geeft de nodige informatie. Bovendien is alles voorzien om te relaxen, zoals aangename muziek, modemagazines, een leuke film en een glaasje champagne. De klant krijgt er een leuke goodiebag bovenop," aldus Edwin Schenk, Retail & Marketing Director. Dat Maasmechelen ver gelegen is, is tijdens de zomer dus geen excuus meer. Laura Van RoeyDe shuttle service is actief van 19 juni tot 5 september. Voor meer informatie over uren en reservatie kan u terecht op de website.