Maria Barraco werkte 14 jaar in een textielbedrijf en vond het onrechtvaardig dat vrouwen boven de 44 vaak aan hun lot worden overgelaten. Ze besloot er zelf iets aan te doen. Samen met haar zus Giovanna runt ze nu een concept store met kleren voor alle maten: van extra slank tot volslank, inclusief zwangerschapskleding.

Of je nu een 38 of een 58 hebt, de twee zussen bieden je een passende oplossing (Nill's, Mais il est où le soleil?, Fragile), zonder complexen want "hier word je correct aangekleed, wat ook je een maatje is."

Rue de la Coupe 18, 065 84 15 12. Dinsdag tot zaterdag van 10 tot 18.30 uur.

Maria Barraco werkte 14 jaar in een textielbedrijf en vond het onrechtvaardig dat vrouwen boven de 44 vaak aan hun lot worden overgelaten. Ze besloot er zelf iets aan te doen. Samen met haar zus Giovanna runt ze nu een concept store met kleren voor alle maten: van extra slank tot volslank, inclusief zwangerschapskleding. Of je nu een 38 of een 58 hebt, de twee zussen bieden je een passende oplossing (Nill's, Mais il est où le soleil?, Fragile), zonder complexen want "hier word je correct aangekleed, wat ook je een maatje is."