Met Kurt De Bock heeft Louis Knokke, een bijhuis van de winkel in Antwerpen, een modekenner in huis. Hij werkte ooit voor Stijl in Brussel. Zijn advies stuurt de klanten in hun keuze uit merken als Ann Demeulemeester, Maison Martin Margiela, Balenciaga en Lanvin, toch een avant-gardeaanbod voor Knokke.

Anders dan in Antwerpen begint de winter hier al eind juni, zodat tijdens de drukke zomermaanden al een groot deel van de wintercollectie de deur uitgaat. "Onze klanten weten goed wat ze willen en wachten niet om te kopen. Al hebben we ook studentes die een hele maand werken en dan met hun centen trots een tas van Balenciaga komen kopen."

A. Bréartstraat 15, Knokke, 050 60 60 48. In juli en augustus alle dagen van 10.30 tot 13 uur en van 14 tot 18.30 uur. Buiten de zomer gesloten op dinsdag en woensdag.

Met Kurt De Bock heeft Louis Knokke, een bijhuis van de winkel in Antwerpen, een modekenner in huis. Hij werkte ooit voor Stijl in Brussel. Zijn advies stuurt de klanten in hun keuze uit merken als Ann Demeulemeester, Maison Martin Margiela, Balenciaga en Lanvin, toch een avant-gardeaanbod voor Knokke. Anders dan in Antwerpen begint de winter hier al eind juni, zodat tijdens de drukke zomermaanden al een groot deel van de wintercollectie de deur uitgaat. "Onze klanten weten goed wat ze willen en wachten niet om te kopen. Al hebben we ook studentes die een hele maand werken en dan met hun centen trots een tas van Balenciaga komen kopen."